Payday loans
Patika WEB Patika használat

Aranysárkány WEB Patika

kosarának tartalma

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

WEB Patika használata

Az aranysarkanypatika.hu honlapot a Dráva Patika Bt működteti, melynek adatai:

Ez az információs oldal bemutatja a www.aranysárkánypatika.hu web áruházat, és segítséget nyújt Önnek az áruházunkban történő vásárláshoz valamint tájékoztatót ad a fizetési feltételekről, szállítási lehetőségekről, a termékek garanciájáról. Amennyiben nem talál választ valamely kérdésére forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz. Tel: (1) 335 2144

Az áruház kezelése  

A WEB áruházunk célja nem csupán a termékek értékesítése, hanem minél szélesebb információ nyújtása a hozzánk látogatók részére.

A WEB Patikánkat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. A funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, de ezen túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan. 

Vásárlás előtt tájékozódjon!

Mielőtt egy termék megvásárlása mellett dönt, kérjük, teljes körűen tájékozódjon, hogy a termék megfelel-e az Ön igényeinek. A termékleírásokban mindenről tájékozódhat.  

Böngészés

A WEB Patikában Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával a cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat.

A sokféle termék közötti eligazodásban a honlapunk speciális felépítésével próbálunk segíteni. A lap alján és az oldal mezőben találhatók az „Ajánlott termékek”, melyeket az adott hónapban kifejezetten a figyelmedbe ajánlunk. Ugyancsak az oldal mezőben találhatók „Akciós termékeink”. Amelyeket éppen a szokásos árnál kedvezőbb áron kínáljuk.

Keresési lehetőségek

A WEB Patikán belül baloldali menüben a termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. Az oldal menüben találhatók a fő termékcsoportok, amelyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt alcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes leírás is található. A lap alján láthatja az ÁFÁ-t tartalmazó fogyasztói árat, illetve itt teheti kosarába a terméket.

Ezen kívül kétféle módon is kereshető az a termék, amely után kifejezetten érdeklődik.

A kategória lista alatt található „Termékkereső”-ben a „Keresd” gomb feletti üres mezőbe írt egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban, amely termékeknél azt megtalálja, azokat kilistázza.

A „Speciális keresés” feliratra kattintva egy olyan ablak jelenik meg, ahol az egyes termékek számos jellemzője alapján, akár összetett módon is leszűkíthető a teljes kínálat. Ezen Speciális kereső mellet az oldalon részletes leírás található a használatról.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Regisztráció

Legkésőbb bármilyen áru megrendelése előtt regisztrálni kell a rendszerben. A regisztráció során meg kell adnod email címed és az általad választott jelszót – ezen adatok megadásával tudsz a későbbiek során bejelentkezni áruházunkba -  továbbá meg kell adnod neved, telefonszámod, valamint szállítási és számlázási adataid. Ezen adatok megadása  a rendelésed teljesítéséhez nélkülözhetetlen. Az adatok helyességét bármikor ellenőrizheted és módosíthatod.

Személyes adatatok megadása után a rendszer egy e-mailt küld a megadott címre, amely a levélben található linkkel vissza kell igazolni a regisztrációt. A felhasználói fiók csak ezen visszaigazolás után lesz aktív, és csak ezután lehet bejelentkezni a rendszerbe. Az így megadott név és jelszó párossal lehet olvasni speciális anyagokat, amelyeket csak regisztrált felhasználóinknak biztosítunk.

Bejelentkezés

Regisztrációt követően már bármikor személyes azonosítója és jelszava segítségével tud bejelentkezni.

A bejelentkezés után visszatérve a WEB áruházunkba baloldalt alul az „Ugrás a bevásárlókosárhoz” feliratra kattintva tekinthetjük meg az eddig kiválasztott termékeket.

Termékárak

A termék ismertetőjénél megtalálja a termék árát, amely az ÁFÁ-t is magában foglalja.
A web áruházból való vásárláshoz igénybe vett hálózati hozzáférés és egyéb távközlési szolgáltatás díjai Önt terhelik.

Megrendelés

A megrendelés elküldése előtt bármikor megváltoztathatod, ellenőrizheted a kosarad tartalmát. A termékek száma módosítható és az adott termék sor törölhető is. A fizetendő összeg a frissítés gombbal aktualizálható. Továbbá lehetőség van újabb termékek keresésére és azoknak a kosárba való rakásába.

Amennyiben befejezte a rendelés összeállítását a „Kosár” menüpont alatt kiválasztható a „Pénztár” menüpont. 

A megrendelés négy lépcsős pénztári folyamata alatt a megrendelés jóváhagyásáig bármikor megszakítható, de a megrendelés, illetve annak összetétele, a jóváhagyás után már nem módosítható.

A négy lépcsős pénztári folyamat alatt van még lehetőség a szállítási és számlázási név és cím módosítására.

Itt kell kiválasztani a kért szállítási módot.

Szállítási mód

A megrendelt árut Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, de van lehetőség a gyógyszertári személyes átvételre a Gyógyszertárunk nyitvatartási idején belül.

Postai utánvét

A megrendelt terméket biztonságos csomagolásban, utánvétes küldeményként adjuk át a Magyar Posta részére, melyet 2-3 napon belül kézbesít a címzettnek. A kiszállítás munkaidőn belül történik. Lehetőleg olyan címet adjon meg, amelyen napközben munkaidőben átvehető a csomag. Amennyiben a csomag kézbesítése nem sikerült, személyesen átveheti a helyszínen hagyott értesítőn feltüntetett postahivatalban.

A csomag ellenértékét átvételkor, a postai alkalmazottnak kell készpénzben kiegyenlíteni.

Kérjük, hogy az áru átvételekor minden esetben győződjön meg arról, hogy a termék csomagolása sértetlen! Ha a csomag láthatóan sérült, vagy nyitott, a csomag átvételét tagadja meg és haladéktalanul értesítse cégünket.

Szállítási költség

     20.000 Ft-ig    2.300 Ft

     20.000 Ft-tól   1.000 Ft

     Folyadékot tartalmazó csomag    2.300 Ft 

Átvétel a gyógyszertárban

A mennyiben a szállítási mód átvétel a gyógyszertárban akkor erről is a rendelési tételek elkülönítése után „Átvehető a gyógyszertárban” jelzéssel e-mailban értesítjük a megrendelőt. Az eltett árut 7 napig tesszük félre, az idő letelte után automatikusan töröljük a rendelést.

Rendelés feladása

A rendelés feladása előtt a rendszer egy összefoglaló képen bemutatja a rendelés minden adatát. Ezen az oldalon a „Rendelés feladása” gomb megnyomásáig még, visszaléphető, bármely adat módosítható az egész rendelés törölhető valamint a keretezett mezőbe a rendeléssel kapcsolatban bármilyen kérés beírható.

A rendelés a „Rendelés feladása” gombra való klikkeléssel küldhető el.

Rendelésedet bármely napon, bármely időben feladható, rendszerünk azt automatikusan feldolgozza és, „Rendelés feldolgozás alatt” jelzéssel visszaigazolja, amely még nem elfogadott rendelés csak azt jelzi, hogy a rendelés megérkezett hozzánk. Ha rendelés teljes egészében kielégíthető, akkor azt a kért szállítási módnak megfelelően e-mailba visszaigazoljuk „Postázva” vagy „Átvehető a gyógyszertárban” státuszmódosító jelzéssel.

Munkatársunk csakis abban az esetben veszi fel Önnel a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben, ha valamilyen nem várt probléma lépne fel. Folyamatban lévő megrendelések állapotát a baloldalon található „Fiók karbantartása” menüpont alatt a „Rendelési adatok” fejezetben bármikor ellenőrizhető.

Köszönjük figyelmedet, és jó vásárlást kívánunk!

 

Székhelye:

1023 Budapest Lajos u. 35.

Nyitva tartás és telefon ügyelet:

H. - P. 9.00-19.00; Szo. 9,00-13,00

Telefonszáma:

(1) 335 2144

Fax

(1) 326 1603

e-mail címe:

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  

Számlaszáma:

10400054-00501312

Adószáma:

28607232-2-41

Cégjegyzék száma:

01-06-416440

Statisztikai számjele:

2860723-4773-12-01

Működési engedélyének száma:

501/49/4/97

 

 

 


 

Nyitvatartas-2

VASFŰ - VERVAIN - virágesszencia csepp / 20 ml
VASFŰ - VERVAIN - virágesszencia csepp / 20 ml
3 170 FT

CURASEPT ADS 350 PARODONTÁLIS GÉL / 30ml
CURASEPT ADS 350 PARODONTÁLIS GÉL / 30ml
3 990 FT

ANAGALLIS ARVENSIS / 4g
ANAGALLIS ARVENSIS / 4g
910 FT

CEBION MULTIVITAMIN SZIRUP / 150ml
CEBION MULTIVITAMIN SZIRUP  / 150ml
1 930 FT

PROSTAZYN TABLETTA / 60db
PROSTAZYN TABLETTA / 60db
3 453 FT

HEPAR SULFURIS / 10g
HEPAR SULFURIS  / 10g
1 650 FT

BIOVANNE SZÉPSÉG VITAMIN KAPSZULA / 100db
BIOVANNE SZÉPSÉG VITAMIN KAPSZULA / 100db
3 808 FT

LIZIN-C KAPSZULA / 60db
LIZIN-C KAPSZULA / 60db
2 796 FT

ARGENTUM NITRICUM / 10g
ARGENTUM NITRICUM  / 10g
1 650 FT

GELSEMIUM SEMPERVIRENS / 4g
GELSEMIUM SEMPERVIRENS  /  4g
910 FT


SILICEA GÉL / 200ml
SILICEA GÉL  / 200ml
2 173 FT
RUTA GRAVEOLENS / 10g
RUTA GRAVEOLENS  / 10g
1 650 FT
IGNATIA AMARA / 4g
IGNATIA AMARA  /  4g
910 FT
EVERY ONE TABLETTA(VITAMIN STATION) / 90db
EVERY ONE TABLETTA(VITAMIN STATION) / 90db
3 809 FT
ERDEI ISZALAG - CLEMATIS - virágesszencia csepp / 20 ml
ERDEI ISZALAG - CLEMATIS - virágesszencia csepp / 20 ml
3 170 FT