Payday loans
Patika Homeopátia Phoenix méregtelenítő kúra

Aranysárkány WEB Patika

kosarának tartalma

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Phoenix méregtelenítő kúra


A PHÖNIX méregtelenítő terápia négy spagyrikus készítményt használ. A terápia célja a szervezet méregtelenítő és kiválasztó szervek vitális állapotának javítása.

Spagyrika

A kúra alapja a Phöenix spagyrikus gyógytermékek, melyeket a PHÖNIX Laboratórium gyárt 1925 óta. A spagyrika szó maga görög eredetű: Spao = szétválasztani, ageiro = egyesíteni. A szétválasztás és egyesítés a spagyrika alapelve. Ez a gyógyszergyártásban egyrészt azt jelenti, hogy bizonyos alkotó elemek, melyek a természet különböző területeiről ( ásványvilág, növényvilág, állatvilágból ) származó anyagokból kerülnek leválasztásra, majd a feldolgozás során újra egyesítésre. Ezekben a kémiai folyamatokban az erjesztés és a desztillálás játszik a fő szerepet. Az így előállított új komplex anyag, egy teljesen új gyógyszer, és nem az összekevert elemek összessége az egyes szereknek, mint a komplex homeopátiában. Ez az alapvető különbség a spagyrika és a komplex homeopátia között.

Spagyrikában a gyógyerő az az erő, amely a különböző módon, különböző alakban gyógynövényekben, ásványokban és más természetes anyagokban kötött állapotban található. A spagyrika keresi a természetben az erőket, leválasztja őket a nyers és gyógyszerként nem értékesíthető alapösszetevőktől. Speciális eljárásaival koncentrálja az erőket és lehetőség szerint, sértetlenül gyógyszer-formába alakítja, hogy terápiásan használhatók legyenek. A spagyrika a természet gyógyító erőit maximálisan az ember szolgálatába állítja.

A PHÖNIX méregtelenítő terápia négy spagyrikus készítményt használ, amelyek szervek kezelésére is használatosak. A gyakorlatban megfigyelhető, hogy néhány páciens toxinokkal erősebben terhelt, mint mások. Manapság minden ember nagy mennyisében vesz magához növényvédő szereket, rovarirtó szereket, mérgező fémsókat és sok más mérget, amelynek mennyisége a küszöb alatti értéket éri el.

Az emberek egy részének olyan a szervezete, hogy sok méreganyagot különösebb fáradtság nélkül kiválaszt, amennyiben a méreganyag mennyisége egy bizonyos szintet nem ér el. Mások ellenben gyűjtik a méreganyagokat, felhalmozzák szöveteikben. Hogy az egyik szervezet miért inkább gyűjtögető, a másik pedig kiválasztó, a méregtelenítő és kiválasztó szervek vitális állapota határozza meg, aminek pszichoszomatikai, genetikai és egyéb más okai is lehetnek, mint pl. korábbi károsodások. Amennyiben a kiválasztó szervek vitális állapota korlátozott, akkor a mérgek kiválasztása is korlátozott. Ezért célszerű a szervezetnek (az információ szintjén) tudomására hozni, hogy ez, vagy az a méreganyag jelen van, és ki kell választani. A szervezet szívesen megszabadulna tőle, de hiányzik a szükséges vitális képesség. Ez a tulajdonképpeni betegség.

A mennyiben a szervezetet a terápiás toxin információval túlzott mértékben ellátjuk, akkor csak egy lehetősége van, hogy arra reagáljon és a megfelelő méregtelenítő és kiválasztó szervek szükséges vitális állapotát megemelje. A szervezet a vitális erőt, amelyre ehhez szüksége van, más szervi területekről vonja el. Ilyen esetben viszont az a probléma, hogy előbb, vagy utóbb ezeken a területeken is zavar keletkezik.

A terápia célja a méregtelenítő és kiválasztó szervek vitális állapotának javítása. Erre a célra kiválóan alkalmasak a spagyrikus készítmények, ahogy azokat a PHÖNIX méregtelenítési terápiában alkalmazzák.

Az említett készítmények alkalmazása a PHÖNIX méregtelenítő terápia a gyakorlati tapasztalatok alapján alakult ki. Széles körű alkalmazása az elmúlt több mint 15 évben messzemenően igazolta létjogosultságát.

PHÖNIX rotációs méregtelenítő kúra adagolása

Adagolás felnőtteknél:

1.-2.-3. nap: Phönohepan 3x20-40 csepp + Lymphophön 3x10-20 csepp
4.-5.-6. nap: Solidago       3x20-40 csepp + Lymphophön 3x10-20 csepp
7.-8.-9. nap: Antitox           3x10-20 csepp + Lymphophön 3x10-20 csepp

A PHÖNIX rotációs méregtelenítő kúra időtartama 45 nap, vagyis a fent említett 9 napos ciklust ötször folyamatosan megismételjük!!!

Adagolásnál figyelni kell a testalkatot

 - Vékony testalkatú és érzékeny lelkületű egyének esetén
         máj és veseszerből 3 x 20 cseppet adagolunk.

 - Az erősebb testalkatúaknál
         máj és veseszerből 3 x 40 cseppet adhatunk.

Aranyszabály

 amit a máj és veseszerből adagoltunk annak felét adjuk az ANTITOX-ból vagyis a bőrszerből.

A kúra egész ideje alatt PHÖNIX LYMPHOPHÖN-ből 3 x 10  20 csepp/nap mennyiséget adagolunk.
A PHÖNIX rotációs méregtelenítő kúra időtartama 45 nap, vagyis a fent említett 9 napos ciklust ötször folyamatosan megismételjük.

Adagolás gyermekeknél

 14 éves kortól a felnőtt adag adható.

 A terápia során elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele.

Nagy a jelentősége annak, hogy a beteg az egész terápia alatt elegendő folyadékot, gyógyvizet igyon, ez pedig minimum 2,5- 3 liter naponta. Megeshet, hogy kevés folyadék fogyasztása során a salakanyagok és a méreganyagok miután feloldódtak, csak egy részük ürül csak ki a kiválasztó szerveken keresztül, a bennmaradó és felodódott salak és méreganyag rosszabbodást is okozhatnak. Tehát az elsődleges rosszabbodás oka a kevés folyadék bevitele lehet. A kivezető terápia során így az elegendő folyadék bevitelére nagyon fontos odafigyelni.

Gyakorlati tanács: vegyünk reggelente 2 liter szénsavmentes ásványvizet és csepegtessük bele az egész napi gyógyszermennyiséget, majd a nap folyamán fogyasszuk el.

Az egyes cseppek hatásai: 

PHÖNIX Phönohepan

a máj vitális helyzetét javítja, amely a biokémiai méregtelenítés legfontosabb színtere. Vitalizálja továbbá a májtól az eperendszeren át a bélbe vezető méregvezetéket és ezzel serkenti a kiválasztást. A PHÖNIX Phönohepan tartalmaz egy hatékony vesespecifikus alkotórészt is, amely a vesék méregkiválasztását is serkenti. A vese közismerten sok méreganyagot választ ki, amelyeket a máj biokémiai méregtelenítő munkája tesz ártalmatlanná és vízben oldhatóvá.

PHÖNIX Solidago

A vese vitális helyzetét javítja. A javulás következtében regenerálódik és erősödik a vese természetes tevékenysége, ezért nem alakul ki az ásványi anyagok élettani kiválasztódása. A készítménynek a vese szöveteire gyakorolt különleges hatása következtében először a toxinok majd a húgyszerű anyagok erőteljesebben választódnak ki. Ezen kívül egy enyhe diuretikus hatás lép fel.

PHÖNIX Antitox

Javítja a bőrön, vagyis az izzadság- és faggyúmirigyeken keresztüli kiválasztást. Ebben a készítményben is van egy a vesére ható jelentős alkotórész. Terápiás szempontból ez előnyös a bőr tehermentesítéséhez.

PHÖNIX Lymphophön

Növeli a nyirokrendszer vitális helyzetét. Ezáltal regenerálódik a nyirokspecifikus immunfunkció és javul a toxinok szállítása a szövetekből a nyirokrendszeren keresztül a vérbe és ezzel a tulajdonképpeni méregtelenítő és kiválasztó szervekhez a májhoz, veséhez és a bőrhöz.

A PHÖNIX méregtelenítő kúra összefoglaló:

 • Aktiválja az anyagcserét
 • Aktiválja az immunrendszert
 • Testi-lelki felfrissülést hoz
 • Fokozza a szervezet öngyógyító erejét
 • Vitalizálja az egész szervezetet
 • Méregteleníti a kötőszöveti rendszert
 • Tehermentesítő hatása révén segít megelőzni az allergiás reakciókat
 • Mentesíti a szervezetet a higany, ólom, kadmium szennyeződésektől
 • Ellensúlyozza az egyéb környezeti terheléseket

Phönix Laboratorium GMBH 

 

OMRON RX3 AUTOMATA CSUKLÓSVÉRNYOMÁSMÉRŐ
OMRON RX3 AUTOMATA CSUKLÓSVÉRNYOMÁSMÉRŐ
12 308 FT
KIS EZERJÓFŰ - CENTAURY - virágesszencia csepp / 20 ml
KIS EZERJÓFŰ - CENTAURY - virágesszencia csepp / 20 ml
3 170 FT
CYCLAMEN / 4g
CYCLAMEN  /  4g
910 FT
BÉRES PORCERŐ FORTE FILMTABLETTA / 30 db
BÉRES PORCERŐ FORTE FILMTABLETTA / 30 db
2 938 FT
2 497 FT
Kedvezmény: 441 FT
BÉRES ACTIVAL KID NARANCS RÁGÓTABLETTA / 30db
BÉRES ACTIVAL KID NARANCS RÁGÓTABLETTA / 30db
1 100 FT