Payday loans
Patika Homeopátia

Aranysárkány WEB Patika

kosarának tartalma

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Homeopátia

Allergia szezon

Allergiaszezon! Csökkenthetjük a hagyományos gyógyszer mennyiségét homeopátiás szerekkel!

Az allergiás túlérzékenységi reakció egyik következménye a hisztamin felszabadulása, ez az anyag felelős az allergiás tünetek nagy részéért.

Az antihisztamin tartalmú bevételre szánt gyógyszerek (úgynevezett 2. generációs antihisztaminok) olyan készítmények, melyek a hisztamint leszorítják a receptoráról, így nem engedik, hogy kifejtse hatását. Így mérséklik az orrviszketés, orrfolyás tüneteit, csökkentik a tüsszögést. Az orrdugulást nem szüntetik meg. Hátrányuk, hogy sokan nem szedhetik ezeket a gyógyszereket (kisgyermekek, várandósok), és nagyobb adagban, vagy hosszú szedés során mellékhatásaik lehetnek.

Bővebben...
 

Phoenix méregtelenítő kúra


A PHÖNIX méregtelenítő terápia négy spagyrikus készítményt használ. A terápia célja a szervezet méregtelenítő és kiválasztó szervek vitális állapotának javítása.

Bővebben...
 

Influenza

Az influenza még ma is a legnagyobb járványokat okozó betegség. A betegség kialakulásában nem csak a kórokozó influenzavírus , hanem az egyén védekezőképessége is szerepet játszik. Ha az immunrendszer erős, akkor a szervezet ellenáll a kórokozónak, ami így nem vezet betegséghez.

Bővebben...
 

Schüssler sók

Schüssler sókA Schüssler sók a sejtek fiziológiai-biokémiai folyamataira hatnak. Ez nem hiánypótlás, mint például a táplálék kiegészítőként adott ásványi anyagok, hanem biológiai információ, ami segít a beteg sejteknek, hogy megzavart egyensúlyukat ismét helyreállíthassák.

Bővebben...
 

SENSODYNE FLUORIDE / 75ml
SENSODYNE FLUORIDE  /  75ml
1 154 FT
GYERMEKKORI BETEGSÉGEK HOMEOPÁTIÁS KEZELÉSE
GYERMEKKORI BETEGSÉGEK HOMEOPÁTIÁS KEZELÉSE
800 FT
FOLLICULINUM / 4g
FOLLICULINUM / 4g
910 FT
EPOVIT LIGETSZÉPE KAPSZULA / 60db
EPOVIT LIGETSZÉPE KAPSZULA  /  60db
2 090 FT
AESCULUS HIPPOCASTANUM / 4g
AESCULUS HIPPOCASTANUM   /   4g
910 FT